Workshops


Feesten

Menig feest is ingeluid binnen de Brooklyn Sound Studio. Onder het genot van een hapje en een drankje gaan we serieus aan de gang om een mooie en leuke opname te maken


Singer / Songwriter

Ben je bezig met eigen materiaal, maar loop je vast of heb je behoefte aan ondersteuning bij het schrijven. Ik kan u helpen. Neem je song een keer met mij op en we luisteren naar waar verbeteringen evt. nodig of mogelijk zijn.


Brooklyn Sound Jeugdplan

Heb je net een bandje opgericht en ben je benieuwd hoe het het allemaal werkt in een studio? Dan bied ik jullie de kans om dit eens te komen ervaren. Ik geef u de mogelijkeheid om ervaring op te doen met het opname proces.

Kinderfeestjes:

Bij ons is er altijd ruimte voor een feestje. Groepen van minimaal 8 personen kunnen terecht voor een te gekke middag met ballonnen, snoep en iets te drinken. We trekken hier twee uur voor uit. Je kunt zelf een nummer meenemen, of als je het aan mij doorgeeft regel ik een karaoke versie voor je. Je kunt ook kiezen voor een van onze eigen nummers. Als je wat gegevens van jezelf, of van je vrienden en vriendinnen doorgeeft zorgen wij voor een aangepaste tekst. Eten en drinken verzorgen wij ook. Na afloop krijg je de CD natuurlijk mee naar huis of stuur ik je een Mp3 die weer makkelijk te delen is met je vrienden en vriendinnen.

Bel voor info: 0031-(0)651287364

Vrijgezellenfeesten, buurtfeesten en personeelsfeesten

Menig feest is ingeluid binnen de Brooklyn Sound Studio. Onder het genot van een hapje en een drankje gaan we toch serieus aan de gang om een mooie en leuke opname te maken. Juist de mensen die denken dat ze niet kunnen zingen zijn vaak op het einde van de twee uur durende sessie het meest enthousiast. Dat is namelijk wat muziek met je doet: het verbroedert, inspireert en enthousiasmeert. Meestal worden onze eigen composities gebruikt omdat ze lekker wegzingen, goed in het gehoor liggen en omdat we hierop aan de groep aangepaste teksten kunnen maken. Deze studiosessies zijn eigenlijk altijd een succes!

Bel voor vrijblijvende informatie: 0031-(0)651287364

Brooklyn Sound Jeugdplan

Heb je net een bandje opgericht en ben je benieuwd hoe het allemaal werkt in een studio? Dan bied ik jullie de kans om dit eens uit te proberen. Ik geef jullie een dag de kans om ervaring op te doen met het opnameproces. Ik begeleid je een dag en samen komen we tot een volwaardige demo. Mocht je er behoefte aan hebben dan fungeer ik als bandcoach om je de kneepjes van het vak te leren.

Bandcoaching

Een band beginnen is niet zo moeilijk. Je eigen geluid vinden en alle neuzen dezelfde kant op krijgen is al een stuk ingewikkelder. Daar kun je soms best wat hulp bij gebruiken. Leer af te stemmen op elkaar. Leer frequentie gebieden binnen een band (sound) te herkennen. Hoe wil je klinken als band? Hoe klink je voor de luisteraar? Leer om te gaan met dynamiek binnen een proces. Leer je plek binnen een band te bepalen. Leer om samen tot een fantastisch resultaat te komen. Leer samen te zingen en te musiceren. Leer om een opname tot succes te maken voor jou en je publiek. En vooral, leer te luisteren naar elkaar!

Singer/Songwriter

Ben je bezig met eigen materiaal maar loop je vast, of heb je behoefte aan ondersteuning bij het schrijven. Ik kan je helpen. Neem je song een keer met mij op en we luisteren naar waar verbeteringen evt. nodig of mogelijk zijn. Samen luisteren we naar je productie en analyseren we je song met de bedoeling om tot een hoger level te komen. Kleine veranderingen kunnen een wereld van verschil maken, muzikaal maar ook tekstueel. Heb je behoefte aan extra begeleiding met gitaar, piano, drums of vocalen? Er is veel mogelijk in de Brooklyn Sound studio en ik help je graag vooruit met bruikbare tips om tot een krachtige en ‘catchy’ produktie te komen.

Voor info bel me gerust: Onno 0031-(0)651287364

HEEFT U INTERESSE? NEEM DAN CONTACT OP!

KLIK HIER..