Heibel en Stampij

Heibel en Stampij is een muzikaal driemanschap dat bestaat uit twee componisten en één tekstschrijver. Doorgewinterde muzikanten Onno de Jong en Anton van Lieshout zorgen voor de composities en tv-veteraan Theo Lexmond verzorgt de teksten. Hun jarenlange samenwerking heeft al veel moois opgeleverd.

Tot op heden produceerden de heren drie afscheidsmusicals voor de basisschool (waarvan er twee landelijk zijn verkocht), een muzikaal theaterstuk voor middelbare scholieren, een complete musical voor een regionaal theatergezelschap en talloze liedjes voor eenmalige gebeurtenissen of projecten. Denk aan een liedje voor Samenloop voor Hoop, lagere schoolactiviteiten, carnavalsliedjes of gewoon een feestlied voor een bedrijf of een jubilaris.

Bij Heibel en Stampij kun je daarom terecht met elke muzikale vraag. Een complete musical, geen probleem. Op maat geschreven liedjes, ook geen probleem. Tekst bij een bestaande melodie, of muziek bij een zelfgeschreven tekst, alles kan en niets is te gek. Dus hoe bijzonder of ingewikkeld je muzikale vraag ook is, Heibel en Stampij zorgt voor een passende oplossing. Gewoon even contact opnemen.

HEEFT U INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Klik hier..